2017. március 13., hétfő

Újdonság a blogon!

Sziasztok!

Akik jól figyelnek azok észre vehették, hogy több változás is történt a blogot tekintve.
Vegyük sorba mindet.

Elsősorban alul keresendő a két legfontosabb újítás. Bal oldalt a Google fordító segít, hogy mindenki a saját nyelvén tudja elolvasni az aktuális bejegyzést, és meglepően egész jól teszi a dolgát.

Frissites:
A Google fordító és a rendszeres olvasás gomb át került a jobb oldali oszlop felső szegmensébe.


A másik fontos dolog ugyanitt alul található csak éppen jobb oldalt. Egy gombnyomásra rendszeres olvasó válhat belőled az én legnagyobb örömömre.

A másik három újdonság feljebb keresendő egy kicsit méghozzá a bejegyzést közre fogó két oszlopban. Bal oldalt felül immáron kiemelt bejegyzés figyel ami útmutatót ad az egyszerűbb mobilon történő hallgatáshoz. Kicsit lejjebb feliratozni lehet ami tulajdonképpen amolyan hír levél küldését jelenti a megadott e-mail címre amint friss bejegyzés kerül publikálásra.

Az utolsó és talán nem is annyira lényegtelen dolog a bejelentés gomb jobb oldalt felül. Itt tudsz be jelenteni mindent ami érzésed szerint jogsértő vagy szabálytalan.

Továbbá elérhető lesz a jövőben közvélemény kutatás is. Valamint bele kezdtünk egy bannercsere programba, hogy a rádió népszerű legyen tágabb körökben.

Nos egyenlőre ennyi ami újdonság, de amint lesz említésre méltó közlemény mindenképpen jelzem felétek.

KBZ Rádió - Telihold, tele mosoly!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése